Product image

Loelle Organic Beauty

Hair Oil De Luxe

359 kr
399 kr
40 ml
40 ml
Storlekar

Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna

Box Finns ej i lager

Truck Fri frakt över 250kr

Hair Oil De Luxe från Loelle Organic Beauty är en vårdande hårolja. Produkt är sammanställd av ett gäng kvalitativa oljor som samarbetar för att stötta och vårda ditt hår, ett naturligt och ekologiskt komplement till silikondroppar. Skapa ett mjukt och följsamt svall och samtidigt tillförande näringsrika ämnen. Ett torrt och frissigt hår är i behov av fukt och med denna håroljan kan du effektivt kapsla in fukten utan att ditt hår tyngs ner eller ser fett ut.

  • Ekologisk hårolja
  • Kapslar in fukten
  • Tillför näringsrika ämnen

För bästa resultat applicera några droppar välfördelat i hårtopparna efter dusch (fuktigt hår) och du kommer känna skillnaden på texturen av håret! De ekologiska oljorna i denna hårolja är alla tunna som lätt absorberas av håret och ger inte en för fet hinna – därför kallar vi dem för ekologiska silikondroppar! Den kan även användas för att förhindra en fuktförlust vid tex styling med värme. Om du har problem med en kliande och torr hårbotten kan du med fördel smörja in några droppar av denna olja innan läggdags och låta verka under natten.

Argania Spinosa* (Argan Oil), Carthamus Tinctorius Seed Oil* (Safflower Seed Oil), Brassica Oleracea Seed Oil* (Broccoli Seed Oil), Nigella Sativa Seed Oil* (Black Cumin Seed Oil), Opuntia Ficus Indica Seed Oil* (Barbary fig seed oil), Perfume* (from natural, organic essential oils).

Torrt

Frissigt